Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Haal alles uit jezelf

100% genieten

Met een airconditioningsysteem geniet je op-en-top van een heerlijke temperatuur. En bezit je een goed geïsoleerde woning, dan kan je de airco ook gebruiken om je ruimte te verwarmen. Wil jij meer weten? Aircoplan vertelt je alles over een airco.

De voordelen van een airco

Een airco biedt vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld meerdere ruimtes koelen én verwarmen, zonder daar veel moeite voor te doen. Met één druk op de knop breng je alle aangesloten ruimtes naar de gewenste temperatuur. Een airco zuivert ook de lucht in huis of kantoor. Hierdoor kun jij onbezorgd genieten van een ideaal en gezond binnenklimaat. Dankzij de energiezuinige manier van verwarmen en verkoelen, hoef je je geen zorgen te maken over je gasverbruik. Onze duurzame airco’s werken bovendien fluisterstil en passen we desgewenst aan jouw interieur aan.

Wil je direct de juiste airco vinden? Vul de AircoKiezer in!

Verwarmen en koelen

Wist je dat de airco ook kan verwarmen? In moderne airco’s zit namelijk een warmtepomp waarmee warmte uit de buitenlucht onttrokken kan worden. Hierdoor kan het systeem zowel koelen als verwarmen.

Zuiveren

In de lucht hangen ontelbaar veel schadelijke stoffen. Door de luchtfilter die in de airco zit zuivert hij de lucht en krijg je een gezondere omgeving.

Meerdere ruimten bedienen

Met één buitendeel kunt je meerdere ruimtes verwarmen en koelen met de zogenaamde multi-split systemen. Door het gebruik van één buitendeel is je installatie goedkoper in gebruik.

Fluisterstil

AircoPlan installeert alleen de beste producten en daarom kunt u zeker zijn van een fluisterstille airco. Om dit te blijven garanderen voeren wij periodiek onderhoud uit.

> Lees hier meer over het onderhoud

Naadloos aansluiten op uw design

Vooral als de airco op een prominente plek hangt, zoals in de woonkamer, is het belangrijk dat hij goed bij uw inrichting aansluit. U kunt kiezen uit wand-, vloer- en plafondmodellen en de airco kan in elke RAL-kleur gespoten worden.

Energiezuinig

Een airco werkt op elektriciteit in plaats van op gas en is daarom goedkoper in gebruik. Kijk voor het energieverbruik van de airco naar het energielabel. Deze reiken vanaf G t/m A++. Dit betekent dat G erg belastend voor het milieu is, A++ belast het milieu minimaal. Met het zicht op duurzaamheid biedt AircoPlan alleen A++ producten aan.

Airconditioning en zonnepanelen

Duurzaam totaalpakket

Combineer een airconditioning met zonnepanelen. Dan heb je geen extra stroomverbruik, maar juist minder! Regel je het in één keer, dan ben je minder tijd kwijt. Vraag naar het aanbod en de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek.

Biemond Elektro zonnepanelen

Altijd een stapje verder gaan!

 

  • Professionele en ervaren monteurs
  • Gratis, vrijblijvend advies
  • Altijd een check van je dak en huis
  • Hulp bij financiering
Pak hier jouw extra voordeel