De voordelen van een airco

Weet u welke voordelen een airco biedt? Met een airconditioningsysteem haalt u vele voordelen in huis. Zo kunt u onder andere meerdere ruimtes koelen én verwarmen zonder daar veel moeite voor te doen. Via een druk op de knop worden alle aangesloten ruimtes naar de gewenste temperatuur gebracht. Een airco tevens zuivert de lucht. Daardoor kunt u ongestoord van een ideaal binnenklimaat genieten. Door de energiezuinige manier van verwarmen én verkoelen wordt uw woning erg duurzaam. Denkt u dat u het geluid een probleem geeft? De airco’s van AircoPlan werken altijd fluisterstil!

Een airco kan koelen en verwarmen
Verwarmen en koelen

Wist u dat de airco ook kan verwarmen? In moderne airco’s zit namelijk een warmtepomp waarmee warmte uit de buitenlucht onttrokken kan worden. Hierdoor kan het systeem zowel koelen als verwarmen.

Een airco helpt bij aan een gezonde omgeving
Zuiveren

In de lucht hangen ontelbaar veel schadelijke stoffen. Door de luchtfilter die in de airco zit zuivert hij de lucht en krijgt u een gezondere omgeving.

Met één druk op de knop meerdere ruimtes bedienen
Meerdere ruimten bedienen

Met één buitendeel kunt u meerdere ruimtes verwarmen en koelen met de zogenaamde multi-split systemen. Door het gebruik van één buitendeel is uw installatie goedkoper in gebruik.

Een airco van AircoPlan heeft een fluisterstille werking
Fluisterstil

AircoPlan installeert alleen de beste producten en daarom kunt u zeker zijn van een fluisterstille airco. Om dit te blijven garanderen voeren wij periodiek onderhoud uit. Lees hier meer over het onderhoud 

Ruimtes | Aircokiezer
Naadloos aansluiten op uw design

Vooral als de airco op een prominente plek hangt, zoals in de woonkamer, is het belangrijk dat hij goed bij uw inrichting aansluit. U kunt kiezen uit wand-, vloer- en plafondmodellen en de airco kan in elke RAL-kleur gespoten worden.

AircoPlan werkt met duurzame energielabel A++ airconditioningsystemen
Energiezuinig

Een airco werkt op elektriciteit in plaats van op gas en is daarom goedkoper in gebruik. Kijk voor het energieverbruik van de airco naar het energielabel. Deze reiken vanaf G t/m A++. Dit betekent dat G erg belastend voor het milieu is, A++ belast het milieu minimaal. Met het zicht op duurzaamheid biedt AircoPlan alleen A++ producten aan.

Zoek de juiste airco met de AircoKiezer
Wilt u direct de juiste airco vinden?

Na het invullen van vijf vragen weet u direct hoeveel de installatie ongeveer zal kosten. U kunt ook direct een afspraak maken, zodat wij uw ruimtes kunnen bekijken en een passende offerte aan kunnen bieden.

Vul de aircokiezer in!
Nog duurzamer wonen met elektrotechniek van Biemond elektro
Nog duurzamer

Wilt u nog meer geld besparen én bijdragen aan het behoud van onze planeet, dan is het aansluiten van zonnepanelen een goed idee. Met de energie die opgewekt wordt, kan een airco gevoed worden. Ons zusterbedrijf Biemond Elektro installeert en levert zonnepanelen.

Meer over Biemond Elektro
Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.