De voordelen van een airco

Weet u welke voordelen een airco biedt? Met een airconditioningsysteem haalt u vele voordelen in huis. Zo kunt u onder andere meerdere ruimtes koelen én verwarmen zonder daar veel moeite voor te doen. Via één druk op de knop worden alle aangesloten ruimtes naar de gewenste temperatuur gebracht. Een airco zuivert tevens de lucht. Daardoor kunt u ongestoord van een ideaal binnenklimaat genieten. Door de energiezuinige manier van verwarmen én verkoelen wordt uw woning erg duurzaam. Denkt u dat u het geluid een probleem geeft? De airco’s van AircoPlan werken altijd fluisterstil!

Een airco kan koelen en verwarmen

Verwarmen en koelen

Wist u dat de airco ook kan verwarmen? In moderne airco’s zit namelijk een warmtepomp waarmee warmte uit de buitenlucht onttrokken kan worden. Hierdoor kan het systeem zowel koelen als verwarmen.

Een airco helpt bij aan een gezonde omgeving

Zuiveren

In de lucht hangen ontelbaar veel schadelijke stoffen. Door de luchtfilter die in de airco zit zuivert hij de lucht en krijgt u een gezondere omgeving.

Met één druk op de knop meerdere ruimtes bedienen

Meerdere ruimten bedienen

Met één buitendeel kunt u meerdere ruimtes verwarmen en koelen met de zogenaamde multi-split systemen. Door het gebruik van één buitendeel is uw installatie goedkoper in gebruik.

Een airco van AircoPlan heeft een fluisterstille werking

Fluisterstil

AircoPlan installeert alleen de beste producten en daarom kunt u zeker zijn van een fluisterstille airco. Om dit te blijven garanderen voeren wij periodiek onderhoud uit. Lees hier meer over het onderhoud 

Ruimtes | Aircokiezer

Naadloos aansluiten op uw design

Vooral als de airco op een prominente plek hangt, zoals in de woonkamer, is het belangrijk dat hij goed bij uw inrichting aansluit. U kunt kiezen uit wand-, vloer- en plafondmodellen en de airco kan in elke RAL-kleur gespoten worden.

AircoPlan werkt met duurzame energielabel A++ airconditioningsystemen

Energiezuinig

Een airco werkt op elektriciteit in plaats van op gas en is daarom goedkoper in gebruik. Kijk voor het energieverbruik van de airco naar het energielabel. Deze reiken vanaf G t/m A++. Dit betekent dat G erg belastend voor het milieu is, A++ belast het milieu minimaal. Met het zicht op duurzaamheid biedt AircoPlan alleen A++ producten aan.