Het laatste nieuws

Aircoplan helpt u meer uit het binnenklimaat te halen. U vindt hier de laatste trends, al het nieuws betreffende Aircoplan en tips & tricks voor uw airconditioning systeem.

7
jun
AircoPlan

In 4 stappen het geluid van uw airco verminderen

Een stil airco systeem is natuurlijk heerlijk om in de slaapkamer te hebben! Met deze 4 stappen kunt u het geluid van uw airco verminderen.

6
apr
AircoPlan

Is een airco nou echt schadelijk voor de gezondheid?!

Vaak wordt gedacht dat de airco slecht is voor uw gezondheid. Maar klopt dit wel? Wij hebben dit uitgezocht en de uitslagen spreken voor zich.

27
mrt
AircoPlan

Wat kan ik zelf doen aan onderhoud?

Een airco heeft jaarlijks onderhoud nodig om een goede werking te kunnen garanderen. Ook kunt u zelf onderhoud uitvoeren om het systeem schoon te houden.

20
mrt
AircoPlan

Lancering consumenten website!

Vandaag mogen wij de nieuwe consumenten website lanceren! Deze is volledig gericht op het gemak van de consument. Bekijk de video!

16
mrt
AircoPlan

Airco kopen; waar moet u op letten?

Wilt u deze zomer een koele ruimte en uw slaap weer terugkrijgen? Let dan op de volgende dingen.

11
dec
AircoPlan

3 dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een luchtgordijn

U wilt graag de warmte in uw winkel binnenhouden, een luchtgordijn is dan een goede keuze. Maar waar moet u op letten bij de aanschaf?

Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.