Over ons

Als airco-installateur van de hoogwaardige airconditioningsystemen zoekt AircoPlan altijd de beste oplossing voor uw situatie. Hiermee zorgen wij dat u alles uit uzelf kan halen via een gezond binnenklimaat. Waarom zou u voor AircoPlan kiezen in plaats van een andere airco-installateur? En wie zijn de mensen die u helpen eigenlijk? Antwoorden op deze vragen vindt u hieronder.

Alleen gecertificeerd personeel en het beste materiaal

AircoPlan geeft u twee garanties; wij werken alleen met gecertificeerd personeel en installeren alleen het beste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan het personeel en onze leveranciers, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend airconditioning systeem, mits regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd.

Historie

AircoPlan begon in 2001 als Bevico Cleaning BV, voor het onderhoud en montage van ventilatie-systemen. In deze branche kregen wij steeds vaker een vraag voor het installeren en onderhouden van airconditioning oplossingen. In 2008 begonnen wij daarom met Bevico Airconditioning, zodat wij ons verder op airconditioning konden richten. In 2015 besloten wij het roer om te gooien en ons alleen nog maar op airconditioning te richten, hiermee ontstond AircoPlan. Hierdoor konden wij sneller reageren en nog betere kwaliteit leveren.

Verwarming en elektrotechniek

AircoPlan is onderdeel van PronkGroep. Hierdoor kunt u bij AircoPlan ook terecht voor vragen m.b.t. elektrotechniek, verwarming en rookgasafvoer.

In elke discipline bent u gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en u behoudt ook voor deze werkzaamheden dezelfde contactpersoon.

Klik hier voor meer info over verwarming.

Klik hier voor meer info over elektrotechniek.

Ons team

René Pronk

René Pronk

Algemeen directeur

Roelof Brugging

Roelof Brugging

Operationeel directeur

Job Doornbosch

Job Doornbosch

Verkoopleider

Nathan van Helden

Nathan van Helden

Marketeer

Marco van Dam

Marco van Dam

Projectleider

Fleur van Baerlem

Fleur van Baerlem

Administratief medewerker

Geen medewerkers gevonden.