Waar kunnen we je bij helpen?

Wat is de connectie met PronkGroep?

PronkGroep is een verzameling van Aircoplan, Bevico, Biemond Elektro, Eska, Onnink, Roveco en Rochema verdeeld over vijf vestigingen.

U vindt Aircoplan, Biemond ElektroRochema en Roveco in de twee bedrijfspanden in Bergschenhoek. Bevico is gevestigd in Barendrecht en Amsterdam. Eska en Onnink zijn gevestigd in een ander pand in Barendrecht.

PronkGroep opereert op dit moment ongeveer 6 jaar onder de naam PronkGroep, maar ons verhaal begint in 2001 met Bevico Cleaning in Barendrecht. Met het idee om een gezond binnenklimaat te realiseren waren wij klaar om Nederland te veroveren. In 2006 hebben wij dit uitgebreid met een vestiging in Rijssen en later de vestiging Amsterdam in 2007, waarvoor wij in 2016 ons eigen kantoorpand hebben geopend. In 2008 zijn wij begonnen met Bevico airconditioning en in 2009 hebben wij de Bevicode© geadopteerd.

Na een stabiele basis met Bevico te hebben vergaard, werd het tijd om onze expertises te verbreden. In 2010 hebben wij Rochema overgenomen, in 2014 Biemond Elektro en in 2016 Roveco. Net voor de adoptie van Roveco realiseerden wij een overgang van Bevico airconditioning naar AircoPlan. Dit zorgde niet alleen voor meer duidelijkheid voor onze (potentiële) klanten, maar ook voor een mogelijkheid om de expertise in airconditioning systemen verder uit te breiden.

Laatst aangepast op 29 April 2021

Helpdesk medewerker

Heb je vragen?

We helpen je graag. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar.