Aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.

Haal meer uit jezelf met Aircoplan!

Bekijk onze diensten

Voor elke ruimte het optimale systeem

Voor bedrijven en consumenten installeren en onderhouden wij hoogwaardige airconditioning systemen. Wij helpen bij het creëren en behouden van comfort in elke ruimte.

Installatie & renovatie

Bij de installatie en renovatie zorgen wij ervoor dat het systeem perfect bij elke ruimte past. Wij kijken hierbij naar verschillende wensen, zoals een fluisterstil systeem een systeem dat perfect bij het design van de ruimte past.

Lees hier meer
Onderhoud

Bij regelmatig gebruik van het airconditioning systeem, komt er veel stof in het systeem. Om een rendabel en goed functionerend systeem na installatie te kunnen garanderen moeten wij periodiek onderhoud uitvoeren.

Lees hier meer

Waarom Aircoplan?

Gericht op comfort en duurzaamheid installeren wij alleen het beste materiaal en werken wij uitsluitend met gecertificeerd personeel. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u een efficiënt, duurzaam, comfortabel en goed werkend airconditioning systeem heeft, na renovatie, installatie of onderhoud door Aircoplan.

Alleen gecertificeerde monteurs en het beste materiaal

Een goed systeem vereist een juiste installatie en gebruik van het juiste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan ons personeel en de producten die wij monteren, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend systeem.

Lees hier meer
Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.