Over Aircoplan

In 2001 zijn wij als Bevico Cleaning B.V. begonnen met onderhoud en montage van ventilatiesystemen. Al snel kregen wij veel vraag naar airconditioning oplossingen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, besloten wij in 2008 Bevico Airconditioning op te richten. Met deze discipline konden wij ons verder verdiepen in de montage en het onderhoud van airconditioning systemen.  In 2015 veranderden wij de naam in Aircoplan, onderdeel van PronkGroep, zodat de discipline als een losstaand onderdeel gezien kan worden. Bedrijfsprofiel en missie: wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat.

 

Haal meer uit jezelf | Bedrijfsprofiel en missie

Haal meer uit jezelf

Aircoplan geeft de kracht om verder te komen dan jij zelf voor mogelijk hield. Werk jij namelijk in een ruimte met de perfecte temperatuur, dan zul je al snel zien dat je veel meer produceert. Laat je door Aircoplan een airconditioning systeem installeren, dan ben je zeker van een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.

Alleen gecertificeerd personeel en het beste materiaal | Bedrijfsprofiel en missie

Alleen gecertificeerd personeel en het beste materiaal

Aircoplan geeft u twee garanties; wij werken alleen met gecertificeerd personeel en installeren alleen het beste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan het personeel en onze leveranciers, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend airconditioning systemen, mits regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd.