Over Aircoplan

In 2001 zijn wij als Bevico Cleaning B.V. begonnen met onderhoud en montage van ventilatiesystemen. Al snel kregen wij veel vraag naar airconditioning oplossingen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, besloten wij in 2008 Bevico Airconditioning op te richten. Met deze discipline konden wij ons verder verdiepen in de montage en het onderhoud van airconditioning systemen.  In 2015 veranderden wij de naam in Aircoplan, onderdeel van PronkGroep, zodat de discipline als een losstaand onderdeel gezien kan worden. Bedrijfsprofiel en missie: wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat.

 

Haal meer uit jezelf | Bedrijfsprofiel en missie
Haal meer uit jezelf

Aircoplan geeft de kracht om verder te komen dan jij zelf voor mogelijk hield. Werk jij namelijk in een ruimte met de perfecte temperatuur, dan zul je al snel zien dat je veel meer produceert. Laat je door Aircoplan een airconditioning systeem installeren, dan ben je zeker van een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.

Alleen gecertificeerd personeel en het beste materiaal | Bedrijfsprofiel en missie
Alleen gecertificeerd personeel en het beste materiaal

Aircoplan geeft u twee garanties; wij werken alleen met gecertificeerd personeel en installeren alleen het beste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan het personeel en onze leveranciers, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend airconditioning systemen, mits regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd.

Klimaat onder één dak | Bedrijfsprofiel en missie
Klimaat onder één dak

Voor een uniforme bedrijfsuitstraling is in 2015 de naam PronkGroep geadopteerd. Naast disciplines in airconditioning hebben wij disciplines in elektrotechniek, ventilatie, verwarming, rookgasafvoer en onderhoud van klimaatinstallaties. In elke disciplines bent u gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en het behoud van één contactpersoon.

Lees meer over PronkGroep
Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.