Rendabel koelen in een stacaravan

In een stacaravan zit meestal geen verwarming of koeler. De bewoners moeten zich daarom in de winter warm houden met een elektrische radiator.
De elektrische radiator is duur in gebruik en levert niet altijd genoeg vermogen. Installatie van een airconditioning systeem is daarom een mooie oplossing. Zo behalen de bewoners snel een comfortabele temperatuur en een rendement van gemiddeld 350%, t.o.v. een elektrische radiator. 

Links de binnenunit, rechts de buitenunits

 

Over AircoPlan

Aircoplan is een installateur van airconditioning, gevestigd in Barendrecht. Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen in een comfortabel binnenklimaat. Laat u een airconditioning systeem installeren door Aircoplan, dan bent u zeker van een efficiënt en goed functionerend systeem. Wij maken alleen gebruik van de beste producten en zetten alleen gecertificeerde monteurs in.

Lees hier meer
Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.