Werken bij Aircoplan

Wij zijn AircoPlan, experts op het gebied van airconditioningsystemen. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue voorop te lopen. Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Onze klantenkring bevindt zich zowel in de zakelijke als particulieren markt waarbij ons werkgebied in de regio Rotterdam is met een vestiging in Bergschenhoek.

Op dit moment hebben wij één vacature open staan. Wij zijn op zoek naar een airconditioningmonteur. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Airconditioningmonteur (m/v) – BERGSCHENHOEK
Aan de slag als airconditioningmonteur? Zoek je een baan als airconditioningmonteur en wil je werken in een dynamische, snelgroeiende maar stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Wil je werken bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatief?

Aircoplan is op zoek naar een versterking van het team naar een klantgerichte, representatieve airconditioningmonteur met passie voor de airconditioning. Je kent airco´s van binnen en buiten en je houdt de ontwikkelingen op dit gebied goed bij. Je vindt het leuk om van klus naar klus te rijden of een nieuw airconditioningsysteem te installeren.
Vacature airconditioningmonteur

Interesse?

Interesse in deze functie? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

AircoPlan t.a.v. Roelof Brugging
Telefoon: 088 – 4009 600
Email:

Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.