Werken bij Aircoplan

Op dit moment hebben wij één vacature open staan. Wij zijn op zoek naar een leerling koelmonteur. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Leerling koelmonteur (m/v)
Aan de slag als leerling koelmonteur? Wil jij onder leiding van de hoofdmonteur meer ervaring op doen in de koeltechniek? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige koelmonteur in de omgeving Rotterdam die zich wilt ontwikkelen omtrent koeltechniek:

  • Onderhoud verrichten aan koel-, airco- en luchtinstallaties;
  • Als leerling koelmonteur leer je advies uit te brengen aan klanten;
  • Je assisteert bij het monteren van systemen en het opsporen van storingen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Kortom, goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende functie.  
Vacature leerling koelmonteur – AircoPlan

Zelfstandig koelmonteur (m/v)
Aan de slag als zelfstandig koelmonteur? Zoek je een baan als zelfstandig koelmonteur en wil je werken in een dynamische, snelgroeiende maar stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Wil je werken bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatief?

Aircoplan is op zoek naar een versterking van het team naar een klantgerichte, representatieve koelmonteur met passie voor de airconditioning. Je kent airco´s van binnen en buiten en je houdt de ontwikkelingen op dit gebied goed bij. Je vindt het leuk om van klus naar klus te rijden of een nieuw airconditioningsysteem te installeren.
Vacature zelfstandig koelmonteur – AircoPlan

Interesse?

Interesse in deze functie? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

AircoPlan t.a.v. Roelof Brugging
Telefoon: 088 – 4009 600
Email:

Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.