Installatie, renovatie en onderhoud

Aircoplan installeert, renoveert en onderhoudt airconditioning systemen voor bedrijven, utiliteit en consumenten. Wij zorgen voor een hoogwaardige installatie of renovatie oplossingen door alleen het beste materiaal te gebruiken en te werken met gecertificeerde en gemotiveerde monteurs.

 

Installatie & renovatie | Oplossingen
Installatie & renovatie

Met installatie of renovatie oplossingen door Aircoplan bent u zeker van een systeem die volledig voldoet aan uw wensen. Wij komen namelijk altijd de ruimte inspecteren en kunnen dan het optimale systeem aanraden. Afhankelijk van de situatie selecteren wij bijvoorbeeld een systeem dat fluisterstil werkt, perfect past bij het interieur en meerdere ruimtes kan koelen en verwarmen.

Lees hier meer
Onderhoud | Oplossingen
Onderhoud

Om te kunnen garanderen dat het airconditioning systeem over een langere periode rendabel en in goede staat blijft raden wij een of twee keer onderhoud per jaar aan, afhankelijk van het gebruik, het apparaat en de omgeving waarin het apparaat staat. Voor de juiste onderhoudsfrequentie en om extra kosten te drukken, kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen.

Lees hier meer
Bevicode

NEEM DIRECT CONTACT OP MET AIRCOPLAN

Wij geloven dat iemand meer uit zichzelf kan halen met een comfortabel binnenklimaat. Laat u uw airco installeren, renoveren of onderhouden door Aircoplan, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Een aangenaam binnenklimaat binnen handbereik.